دریافت ایزو 22000
دریافت ایزو 22000 (استاندارد ایزو سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی)
سند ISO 22000:2005 که در سال 2005 منتشر شد، الزامات مدیریت ایمنی و کنترل خطرات را در تمام بخش های زنجیره تامین مواد غذایی ترکیب میکند و بهترین شیوههای رایج را در سراسر جهان ارائه میکند. با تمام بخش های زنجیره تامین مواد غذایی، از مزرعه تا چنگال، صرف نظر از اندازه، سروکار دارد و به تامین کنندگان محصولات و خدمات غیر غذایی می پردازد. انطباق برای همه سهامداران در زنجیره همچنین آن را به ابزاری ایده آل برای اجرای HACCP در سراسر زنجیره تامین مواد غذایی تبدیل می کند.
ISO 22000:2005 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
ISO 22000 یک استاندارد بین المللی پذیرفته شده جهانی همانند ایزو 17025 است که این استاندارد، الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی را تعیین می کند. استاندارد 22000 که در سال 2005 ایجاد شد، برای تمامی سازمان های زنجیره غذایی که هدف اصلی آنها تامین ایمنی مواد غذایی است معتبر است. این استاندارد یک ساختار کاری را ترسیم می کند که به تولیدکننده و مصرف کننده در هماهنگ کردن تمام مراحل و بخش های زنجیره تامین مواد غذایی، کاهش خطرات مواد غذایی، کنترل خطرات و جلوگیری از آلودگی کمک می کند.
اهمیت استاندارد ISO 22000
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی موضوع بسیاری از مطالعات علمی در سراسر جهان بوده است. اگر کسب و کارها این استاندارد را نادیده بگیرند، عواقب مختلفی در پی خواهد داشت. با دریافت گواهینامه ISO 22000، تعهد خود را به ایمنی مواد غذایی و تعهد خود را به مقررات مربوط به ایمنی مواد غذایی نشان می دهید.
با دریافت گواهینامه ISO 22000، تعهد خود را به ایمنی مواد غذایی به مشتریان و ذینفعان خود ثابت می کنید. علاوه بر این، شما این فرصت را دارید که در مورد تمام فرآیندها و سیاست های مورد نیاز برای کاهش خطرات، پاسخگویی و افزایش شفافیت اطلاعات کسب کنید. فراموش نکنید که گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی غذا یک گواهینامه معتبر جهانی است. با این گواهینامه، می توانید شهرت برند خود را افزایش دهید و با افزایش بالقوه در حجم تجارت، مزیت رقابتی به دست آورید.
مزایای سیستم مدیریت ایمنی غذا ISO 22000:2005 برای سازمان شما
تعهد مدیریت یک ساختار کاری برای ارتباط با تامین کنندگان و مشتریان فراهم می کند
اجرای طرح های پیشگیرانه ای را تضمین می کند که ایمنی مواد غذایی را تضمین می کند
تعهد به رضایت مشتری را ارائه می دهد
باعث افزایش اعتبار شرکت می شود
این فرصت را برای انطباق با سایر استانداردهای پذیرفته شده بین المللی فراهم می کند
به حداقل رساندن خطرات ایمنی مواد غذایی کمک می کند
شفافیت در مسئولیت ایمنی مواد غذایی را افزایش می دهد
مزایای ISO 22000 برای مشتریان شما
بیمه غذای مطمئن
کیفیت بهتر در صنایع غذایی
انطباق محصولات و خدمات
کیفیت، ایمنی و قابلیت اطمینان را ارائه می دهد
فرآیند صدور گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000
گواهینامه ISO 22000 (همچنین به عنوان ایزو یا استاندار شناخته می شود) پس از تعیین انطباق سازمان با الزامات ISO 22000 از طریق ممیزی توسط نهادهای صدور گواهینامه شخص ثالث مانند کیفیت کلیدی به دست می آید. این گواهینامه هر سه سال یکبار تمدید می شود و گواهینامه سالانه ممیزی می شود.
تصمیم صدور گواهینامه
پیاده سازی مدیریت پروژه
تعریف محدوده
تجزیه و تحلیل شکاف و ارزیابی ریسک
مستندات
حسابرسی داخلی ISO 22000
گواهینامه ISO 22000
اگر می خواهید گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 را دریافت کنید و یا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه دارید، می توانید از طریق صفحه تماس با ما با ما تماس بگیرید.
استاندارد ISO 22000 یکی از مهمترین استانداردهای حوزه مدیریت ایمنی غذا است. این استاندارد برای سازمان هایی که در زمینه تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی فعالیت می کنند، طراحی شده است. هدف اصلی این استاندارد، بهبود سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی و همچنین حفظ سلامت مصرف کنندگان است.
استاندارد ISO 22000 شامل چندین المان است که شامل نظارت بر همه مراحل تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی است. این استاندارد برای تضمین ایمنی و کیفیت محصولات غذایی، نیاز به اجرای سیستم مدیریت ایمنی غذای دارد. در این سیستم، همه فعالیت های مربوط به تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی با رعایت استانداردهای مربوط به ایمنی غذا انجام می شود.
استاندارد ISO 22000 شامل چهار بخش اصلی است که شامل موارد زیر می باشد:
- مسئولیت مدیریت: این بخش شامل تعیین وظایف و مسئولیت های سازمان در زمینه ایمنی غذا است.
- برنامه ریزی سیستم ایمنی غذا: در این بخش، برنامه های مربوط به مدیریت خطرات و کنترل آنها در تمام مراحل تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی تعریف می شود.
- پیاده سازی و عملکرد سیستم ایمنی غذا: در این بخش، نحوه اجرای برنامه های مربوط به مدیریت خطرات و کنترل آنها در تمام مراحل تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی تعریف می شود.
- بررسی و بهبود سیستم ایمنی غذا: در این بخش، روش های مربوط به بررسی و ارزیابی سیستم ایمنی غذا و نحوه بهبود آن تعریف می شود.
در نهایت، استاندارد ISO 22000 به عنوان یک استاندارد بین المللی، به سازمان هایی که در زمینه تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی فعالیت می کنند، اجازه می دهد تا با رعایت استانداردهای ایمنی غذا، سطح کیفیت و امنیت محصولات خود را افزایش دهند و اعتماد مصرف کنندگان را به دست آورند.
مزایای ISO 22000 چیست؟
داشتن یک سیستم استاندارد برای اطمینان از یکپارچگی و ایمنی هر حلقه در زنجیره غذایی برای اطمینان از حمایت از مصرف کننده حیاتی شده است. استانداردهای مختلفی در سراسر جهان وجود دارد که باعث سردرگمی تولید کنندگان و مصرف کنندگان می شود. دو سازمان در سراسر جهان به منظور استاندارد سازی سیستم ها و دستیابی به شناخت جهانی سیستم های استاندارد اقدام کردند.
سازمان بین المللی استاندارد (ISO) یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، ISO 22000 را توسعه داده است. این استاندارد برای هر شرکتی در صنایع غذایی، از کشاورزان، تولیدکنندگان و حملکنندگان گرفته تا بستهبندیکنندگان و خرده فروشان اعمال میشود. گواهینامه ISO 22000 در سراسر جهان شناخته شده است و محبوبیت آن در حال افزایش است.
گواهینامه ISO 22000 بخشی از انجمن محصولات مصرفی و با همکاری خرده فروشان، تولیدکنندگان و شرکت های خدمات غذایی است که بر روی هماهنگ سازی استانداردهای ایمنی مواد غذایی کار می کنند. استانداردهای مختلف ایمنی مواد غذایی را با مجموعه ای از معیارهای کلیدی مقایسه می کند. استانداردهایی که معیارها را برآورده می کنند به رسمیت شناخته می شوند. بسیاری از خرده فروشان و تولیدکنندگان بزرگ نیاز به عضویت در برنامه ای دارند که توسط تامین کنندگان آنها به رسمیت شناخته شده است.
مزایای اصلی مدیریت ایمنی مواد غذایی عبارتند از:
الف) مستندات تحت خدمات مدیریت ایمنی مواد غذایی روشی سیستماتیک برای تجزیه و تحلیل فرآیندهای غذایی مشتریان، شناسایی خطرات بالقوه و شناسایی نقاط کنترل بحرانی ارائه می دهد.
ب) ایمنی محصولات غذایی را افزایش می دهد.
ج) محصولات در سراسر جهان پذیرفته می شوند.
استاندارد دارای سه بخش است:
ارجاعاتی به شیوه های تولید خوب و شیوه های فعلی ارائه می دهد
الزامات HACCP مطابق با اصول HACCP
الزامات سیستم مدیریت
گواهینامه ISO 22000:2005 سازمان ها را ملزم می کند که سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را برنامه ریزی، اجرا، اجرا و نگهداری کنند که تضمین می کند محصولات ایمن برای مصرف به طور مداوم هستند.
نیازهای مدیریت ایمنی مواد غذایی
مدیریت ایمنی مواد غذایی یک نیاز جهانی است. بهداشت و ایمنی مواد غذایی به یک تقاضای فزاینده در صنایع غذایی تبدیل شده است. بنابراین، اطمینان از ایمنی و بهداشت مواد غذایی یک فرآیند چالش برانگیز برای کارآفرینان برای بقا در بازار رقابتی امروز است.
الزامات گواهی ISO 22000 چیست؟
برای استفاده کارآمد از یک سیستم مدیریت مواد غذایی خوب مطابق با سند ISO 22000. برخی از برنامه ها باید قبلاً در محیط کار شما وجود داشته باشند، از جمله:
اجرای برنامه های پیش نیاز کارآمد که تضمین می کند محیط کار شما به عنوان یک استاندارد تمیز و بهداشتی است و الزامات آن را برآورده می کند.
وجود و اجرای یک تحلیل خطر موثر و طرح کنترل بحرانی برای شناسایی، پیشگیری و حذف انواع خطرات ایمنی مواد غذایی.
اجرای خط مشی ایمنی مواد غذایی که توسط مدیریت خوب و با کیفیت تدوین شده است.
اینها تنها تعدادی از پیش نیازهایی است که باید قبل از درخواست و دریافت ایزو 22000 در نظر بگیرید. اگر خواهان دریافت مشاوره، اخذ ایزو اصفهان و آموزش ایزو اصفهان هستید می توانید با ما تماس بگیرید و از مشاوران ما راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.